Al llarg d’aquest mes de juliol dedicarem els dijous a projectar curtmetratges, docus i una peli de culte al CSOA La Revoltosa. A més, prepararem refrescants granissats i després de cada projecció us convidem a un deliciós sopador per acabar d’amenitzar la nit. No t’ho pots perdre!

A partir de les 19:30h, a La Revoltosa (C/Rogent 82, Clot, Camp de l’Arpa).

cartell-dijous-color

Dijous 10: Una selecció sorpresa de curtmetratges de terror. No siguis poruga!

cinema-terror-web

Dijous 17: «The Segovia Big Band»
El 5 d’abril de 1976, pocs mesos després de la mort de Franco, un grup de presos d’ETA politico-militar organitzaren una fuga a la presó de Segovia. Aquest seria el seu segon intent. El primer, a l’any 1975, va fallar per la presència d’un infiltrat. Els 24 membres de la fuga i els 5 del comandament exterior van intentar creuar la frotera amb França per escapar. Només hi va haver una víctima mortal durant l’acció: l’Oriol Solé Sugranyes (MIL), que va ser assolit pels projectils de la guardia civil.

Dijous 24: «Fascismo S.L.»
Queremos contaros historias cortas, desconocidas del pasado, el presente y el futuro del fascismo y sus conexiones con los intereses económicos de cada época. Viajaremos desde la Italia de Musolini, a la Grecia de la ocupación Nazi, de la guerra civil y la dictadura y desde la Alemania Nazi de Hitler hasta hoy en día.

Dijous 31: «The Rocky Horror Picture Show»
Cuando una pareja regresa de la boda de unos amigos, estalla una violenta tormenta y el coche se les avería. Así las cosas, no tienen más remedio que refugiarse en un castillo, donde el doctor Frank-N-Furter vive entregado a la fabricación de una especie de Frankenstein.